Heden

In 2018 bestaat Harmonie Arti, of chr.muziekvereniging Arti et Religioni zoals wij voluit heten, 110 jaar. Precies 10 jaar langer dan gemeente Alphen a/d Rijn zelf. En Arti is springlevend!

Naast alle concerten en activiteiten door en voor Jong Arti en Groot Arti, zijn er voor de Artianen voor wie dit alles nog niet genoeg is uiteenlopende ensembles actief. Het koperkwintet treedt regelmatig op bij koren en kerkdiensten, de mini-harmonie De Arti’esten is veelgevraagd voor het brengen van serenades, kleinschalige concertjes, begeleiding van evenementen of vrolijke kerstmuziek, maar ook een klassiek blaaskwintet, een saxofoonkwartet en het ClarinetChoir kunnen voor een aangename verrassing zorgen. En het koper van Groot Arti begeleidt elk jaar op gepaste wijze de Dodenherdenking op 4 mei in het Burgemeester Visserpark. De nieuwste aanwinst is Swingband P’Arti waarin de jongste generatie Groot Arti-leden swingende en eigentijdse muziek spelen. Bij Arti hoeft geen enkele muzikant zich te vervelen!

De cursus Arti’s Muzikale Vorming, het beginnersensemble Toetie!, het fanatieke opleidingsorkest Jong Arti, de gedreven concertharmonie Groot Arti, vele ensembles, enthousiaste leden, een divers en snel wisselend repertoire en zo´n twaalf bijzondere concerten per jaar: Arti is een vereniging om trots op te zijn! En al 110 jaar lang!

Repetitielocatie

Wellantcollege
Kalkovenweg 62
Alphen aan den Rijn

Repetitieavond

Elke dinsdagavond:
18:45u - 19:45u Jong Arti
19:00u - 19:45u Toetie!
20:00u - 22:10u Groot Arti

Volg Arti

Ledenmenu