Op zaterdag 16 december geeft Groot Arti samen met het kamerkoor Cappella Fruí Cantus een sfeervol winterconcert in Het Kruispunt in Alphen aan den Rijn. Cappella Fruí Cantus is een meerstemmig ensemble bestaande uit enthousiaste en ambitieuze amateurmusici uit de omgeving van Leiden. Dit gezamenlijke winterconcert is een unieke samenwerking tussen een jong kamerkoor en het 115-jarige orkest.

Op de avond klinkt een afwisselend repertoire. Cappella Frui Cantus brengt onder leiding van Marta Leda klassieke kerstliederen, traditionals en American songbook, zoals ‘Mary did you know?’, ‘Angel Song’ en ‘White Christmas’. Arti met dirigent Jan Gerrit Adema speelt werken die niet allemaal met kerst verbonden zijn. Zo komen Chanoeka (het feest van de lichtjes) en de Children’s March van Percy Grainger voorbij. Gezamenlijk brengen koor en orkest ‘Chrismas Day’ van Gustav Holst.

Het concert ‘Glow’ begint om 20.15 uur en vindt plaats in Het Kruispunt aan de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Kaartjes kunnen vooraf worden gereserveerd via info@arti-alphen.nl of leden van Cappella Frui Cantus.

Kom luisteren en laat u verwarmen door mooie muziek!

Meer informatie over Cappella Frui Cantus vind tu op de website: www.cappellafruicantus.nl