Wil jij dit jaar jouw familie, geliefden of vrienden een hart onder de riem steken of verrassen? Dan is Arti’s Digitale KerstClip een goed idee, een unieke digitale en muzikale kerstkaart! De muzikanten van Harmonie Arti hebben een vrolijke muziekvideo opgenomen, waarin een jouw persoonlijke kerstgroet kan worden gemonteerd! Er kan gekozen worden uit twee varianten:

Variant 1: muziekvideo met persoonlijke tekst (optioneel een foto)

 • Muziekvideo van Harmonie Arti
 • Jouw tekst in beeld
 • Foto van jezelf/familie (optioneel)

Kosten €10,-

Variant 2: muziekvideo met eigen opgenomen video (optioneel een foto)

 • Muziekvideo van Harmonie Arti
 • Jouw eigen opgenomen videoboodschap (horizontaal filmen)
 • Foto van jezelf/familie (optioneel)

Kosten €15,-

Bestel nu en verras jouw dierbare of zelfs de hele familie met jouw persoonlijke muzikale kerstgroet! Hoe origineel en leuk is dat!

Hoe gaat het in zijn werk?

In het formulier kun je aangeven welke variant van de digitale KerstClip je wil bestellen. Daarbij kun je de foto (optioneel), tekst en/of video uploaden. Om aan te geven van wie de kerstgroet afkomstig is, wordt de naam aan het begin van de video genoemd. Daarbij is het mogelijk om een foto van jezelf of familie te verwerken, maar dat is optioneel.  De kerstgroeten worden geleverd aan jezelf, zodat je de video zelf kan versturen.

Na de bestelling wordt een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven mailadres, zodat je de kerstgroet zelf kan verspreiden. In deze mail staan o.a. instructies hoe de betaling voldaan moet worden.

Bestellen kan tot 20 december (wegens succes verlengd tot 23 december!), dan kan de groet nog geleverd worden voor kerst. Heb je nog vragen, kijk hier.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de montage en levering van deze kerstgroet.

Mocht jouw video groter zijn dan 32 MB, verstuur jouw video dan via www.wetransfer.com naar kerstgroeten@arti-alphen.nl.

  Voor- en achternaam contactpersoon (verplicht)

  Emailadres contactpersoon (verplicht)

  Ik wil graag deze variant van de kerstgroet bestellen(verplicht)

  Naam/namen van wie de kerstgroet afkomstig is (verplicht)

  Upload hier jouw persoonlijke tekst (variant 1)

  Upload een foto(.jpg,. jpeg,. png, .bmp)

  Variant 2: Upload hier jouw eigen opgenomen video (.MP4, .AVI, .MOV)