Flyer Brugconcert 30juni12Zowel Jong als Groot Arti is de komende weken te beluisteren in Alphen a/d Rijn. Groot Arti opende de Samenloop voor Hoop, op zaterdag 2 juni om 14.30 uur. Op het podium in Park Rijnstroom brengt Groot Arti olv gastdirigent Gerhart Drijvers een gevarieerd programma, met onder andere het broeierige Danzon no 2, vrolijke BarnDance, medley’s van Blöf en Ramses Shaffy en muziek dat een hart onder de riem steekt zoals ‘Leafde’ en ‘Reach out/I’ll be there’. Bijzonder was de Nederlandse première van Westerly Winds van de Britse componist Paul Patterson.

 

Jong Arti onder leiding van Ingrid Slangen geeft op 30 juni om 14.30 uur een vrolijk concert op het Rijnplein. Vanaf een terrasje wordt het genieten van filmmuziek van Superman en John Williams, popmuziek zoals ‘Thriller’ en allerlei vrolijke klanken van ‘Beat Blues & Swing’, ‘Celtic Rock’ en nog veel meer. 

In de avond van 30 juni is Groot Arti te gast bij het Music Beats Sport -concert van muziekvereniging De Vecht. Op pontons op de rivier de Vecht spelen de orkesten uiteenlopende sportmuziek, en maakt een DJ er een echt sportfeest van.

Voortaan ook meespelen met concerten van Arti?

Kijk dan bij ‘Ook bij Arti?’ of stuur een mailtje naar arti_alphen@hotmail.com!