arti-overwintert-klein

Alle leden van Harmonie Arti Alphen wensen u een geweldig 2012!! Om het jaar goed te beginnen geeft Arti op zaterdag 21 januari een bijzonder concert.  Het wordt een avond die in het teken staat van muziek rond de winter……maar zonder ook maar één vlokje voorspelbaarheid. Wie Vivaldi’s Vier jaargetijden verwacht, komt bedrogen uit……wie open staat voor onbekende, bijzondere en indrukwekkende werken, gaat een mooie avond tegemoet.

Jong Arti o.l.v. Ingrid Slangen opent de avond met een toegankelijk maar ook verrassend repertoire, waaronder het uitdagende werk ‘Antartica’ met vele verschillende maatsoorten en toonsoorten. Groot Arti o.l.v. Willem van Zee vervolgt met bijzondere muziek, zodat wij durven te stellen dat u Arti slechts zelden op deze wijze hoorde.

 

Arti hoopt dat fans die ons orkest al kennen, én mensen die benieuwd zijn naar de ongekende mogelijkheden van een harmonieorkest, deze avond naar de Adventskerk in Alphen aan den Rijn komen. Kaarten kunnen in de voorverkoop (arti_alphen@hotmail.com) worden gereserveerd: € 10,- (kinderen € 5,-). 

 

We beloven u: hartverwarmd wandelt u na afloop weer naar buiten….