Op zaterdag 21 januari geeft Harmonie Arti Alphen haar jaarlijkse concert speciaal voor families met jonge kinderen in het Scala College aan de Kees Mustersstraat.

Het verhaal gaat over de heer en mevrouw Morendo, die hun huis hebben verlaten zonder dat iemand weet waarheen. Hun huis staat nu al lang leeg, en allerlei wezens uit het gesloten spookslot van De Efteling hebben er hun intrek genomen. Afgedankte skeletten, insecten, een verdwaalde ouwe kikker en niet nader te definiëren monsters. Waar moesten ze anders heen?

Arti geeft elk jaar een concert speciaal voor kinderen tot een jaar of 7. Doel is om te laten zien dat een concert niet saai hoeft te zijn waarbij je stil moet zijn en zitten. De familieconcerten van Arti zijn altijd een feestje waar van alles gebeurt. Kinderen kunnen meedoen zoveel als ze willen en mogen verkleed komen, net als de muzikanten van Arti.

De toegang voor het familieconcert is gratis. Het concert is van 19.00 tot 20.00 uur. Locatie is het Scala College aan de Kees Mustersstraat, locatie Nieuwe Sloot, in Alphen aan den Rijn.