Concert onbegrensde mogelijkheden: zaterdag 25 november

concert poster

Over een kleine week is het zover! Aanstaande zaterdag 25 november is het concert van Jong Arti, Groot Arti en het koperensemble Brazzled in het Theater Castellum in Alphen aan den Rijn met muziek geïnspireerd door de Verenigde Staten van Amerika.  Een gevarieerd programma is samengesteld met mooie werken zoals Manhattan, a Movement for Rosa en Statue of Liberty.

Het concert in Castellum begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten voor dit concert zijn te koop via deze website en aan de kassa van het theater. Voor Vrienden van Arti is er een aparte tafel in de foyer waar zij op vertoon van hun vouchers kaarten kunnen kopen voor de vriendenprijs. Vrienden hoeven niet via de website kaarten te bestellen.

2 Reacties
 1. Ik was betalende toeschouwer van het concert. Ik moet zeggen dat ik genoten heb van de avond, zeker de moeite waard. Brazzled was natuurlijk een topper, het jeugdorkest enthousiast en groot Arti gedreven. Tijdens de mars die groot Arti speelde werd pas goed duidelijk wat de harmonie in haar mars heeft: langzaam en zacht spelen in de overige stukken was niet altijd even zuiver.
  En voor het overige: mijn haren gingen overeind staan toen de speaker zo nodig tijdens de introductie een sneer moest uitdelen aan de Verenigde Staten, valse noot: politieke meningen horen niet thuis op dit soort avonden.

  Succes in de toekomst en
  met vriendelijke groet,
  G.P. Peters

  • Geachte heer Peters,
   Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat u genoten heeft van deze avond en aan uw kritische noten zullen wij zeker aandacht besteden.
   Met vriendelijke groet,
   Harmonie Arti

Repetitielocatie

Wellantcollege
Kalkovenweg 62
Alphen aan den Rijn

Repetitieavond

Elke dinsdagavond:
17:50u - 18:35u Toetie!
18:45u - 19:45u Jong Arti
20:00u - 22:10u Groot Arti

Volg Arti

Ledenmenu