Speel je een blaasinstrument of ben jij een slagwerker en lijkt het je leuk om bij een orkest te spelen? Of wil je een kijkje in de keuken nemen bij een orkest? Harmonie Arti houdt op dinsdag 20 juni een Open Repetitie!

18.45 – 19.45 uur Jong Arti : opleidingsorkest voor muzikanten die minimaal 3 jaar les hebben en zin hebben in een uitdagend en gezellig orkest!

19.00 – 19.45 uur Toetie! : beginnersensemble voor muzikanten die korter dan 3 jaar les hebben maar toch samen willen spelen

19.00 – 19.45 uur Arti’s Muzikale Vorming : sluit aan bij deze laatste les van deze cursus waarin allerlei instrumenten de revue passeren. Krijg jij er geluid uit?

20.00 – 22.10 uur Groot Arti : het gevorderde orkest voor muzikanten die minimaal 6 jaar les hebben en orkestervaring hebben is in voorbereiding op een swingend buitenconcert op 1 juli, maar switcht net zo makkelijk naar uitdagend harmonierepertoire voor in het najaar.

Kijken kan altijd! Mee spelen? Stuur dan een mailtje naar info@arti-alphen.nl en je krijgt de bladmuziek vooraf gemaild…
Tot 20 juni!

 

 

Je bent van harte welkom bij onze drie afdelingen: het beginnersensemble Toetie!, het opleidingsorkest Jong Arti en het gevorderde orkest Groot Arti!