Muziekvereniging Harmonie Arti uit Alphen aan den Rijn is op zoek naar een enthousiaste dirigent(e) die de muzikale ontwikkeling van startende- en meer gevorderde muzikanten in opleiding kan begeleiden.

Toetie! is een muziekgroep voor beginnende muzikanten. Na een half jaar les kunnen zij komen meespelen en leren zij samenspelen met andere muzikanten onder begeleiding van een enthousiaste dirigent.

Jong Arti is een ambitieus opleidingsorkest, waarin muzikanten terecht kunnen na ongeveer drie jaar les, of na het behalen van het HAFA-A diploma. Door de diversiteit aan muziek worden de muzikanten van alle leeftijden uitgedaagd, om veel verschillende muziekstijlen te leren spelen.

We zoeken voor zowel Toetie! als Jong Arti een dirigent(e) die in het bezit is van tenminste één (HAFABRA) directiediploma en goed kan samenwerken met de dirigent van het gevorderde orkest (Groot Arti). De repetities vinden plaats op dinsdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur in het Wellant College aan de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn.

Interesse gekregen? Stuur dan voor 26 mei 2018 een mail naar jeugd@arti-alphen.nl en ontvang de volledige profielschets.