Veel leden van Arti zijn naast het spelen in harmonie Groot Arti ook actief in één of meerdere ensembles die onze vereniging rijk is. Deze muziekensembles verzorgen eigen optredens maar zijn ook in te huren voor allerlei gelegenheden. Wilt u meer informatie over de ensembles van Arti, of ons direct boeken? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

De Arti’esten

Ons mini-harmonieorkest De Arti’esten bestaat uit 12 à 14 muzikanten en is in te huren voor allerlei feestjes en evenementen, kerstoptredens en begeleiding van trouw-, rouw- en kerkdiensten. Voor de feestelijke gebeurtenissen staan bekende en gezellige liedjes op het programma. De Arti’esten hebben ook een scala aan vrolijke kerstliedjes voor een onvergetelijk kerstfeest. Voor (kerk)diensten en meer ingetogen gebeurtenissen is in overleg veel mogelijk. De Arti’esten hebben veel ervaring in het begeleiden van samenzang.

De Arti’esten is geen dweilorkest; de muzikanten zitten en spelen tijdens het optreden op één vaste plek.

Arti´s koperkwintet

Arti’s koperkwintet bestaat uit 2 trompetten, hoorn, euphonium (of trombone) en bastuba. Het ensemble laat regelmatig van zich horen, als begeleiding van een kerkdienst, met een gastoptreden bij een koorconcert, of tijdens andere gelegenheden. Door de flexibiliteit van de blazers kan aan bijna iedere vraag worden voldaan. Ook een groter koperensemble van Arti behoort tot de mogelijkheden. Zo spelen wij jaarlijks met een groter koperensemble bij de Alphense Dodenherdenking.

Arti´s Clarinet Choir

Dit grotere ensemble bestaat uit esklarinet, besklarinetten, alt- en basklarinet. Het ‘Choir’ kan sfeervolle bijdragen leveren aan concerten en diensten. Groot Arti´s klarinetsectie heeft een warme klank en de muzikanten vinden het een uitdaging om zo mooi mogelijk voor de dag te komen.

Arti’s Blaaskwintet

Dit ensemble bestaat uit de klassieke bezetting: fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot. Er bestaat prachtig repertoire voor dit ensemble, maar ook het begeleiden van samenzangen behoort tot de mogelijkheden. 

Swingband P’Arti

De Swingband P’Arti bestaat uit tien enthousiaste muzikanten, die met elkaar swingende pop- en latinmuziek spelen. Van Glenn Miller tot Abba, van The Beatles tot Bruno Mars, van alles komt voorbij tijdens een optreden van de Swingband. Stil blijven zitten lukt in ieder geval niet! Swingband P’Arti heeft ook passend kerstrepertoire om van elk kerstfeest een echt feestje te maken.

Bent u op zoek naar livemuziek tijdens uw particuliere- of bedrijfsfeest of ander evenement? Dan bent u bij het goede adres! Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op via swingband@arti-alphen.nl!

Ensembles op maat

Op verzoek kan een ensemble op maat worden samengesteld. Past het beter om bijvoorbeeld een saxofoonkwartet in te huren? Of is er voor een gelegenheid een ensemble met een anders-dan-andere samenstelling gewenst? Ook dat behoort bij Arti tot de mogelijkheden!

Een ensemble boeken?

Wilt u meer informatie over de ensembles van Arti, of ons direct boeken? Neem dan contact met ons op via dit formulier.