Groot Arti zoekt muzikanten Zin om mee te spelen in een gedreven en gezellig orkest? Iedereen is welkom, maar op dit moment zijn er bij de concertharmonie Groot Arti plekken vrij voor trombonisten, altsaxofonisten, klarinettisten en euphonium/bariton spelers. Op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur repeteert Groot Arti onder leiding van Jan Gerrit Adema in Alphen aan den Rijn (Kalkovenweg 62).

In Groot Arti spelen gevorderde muzikanten met minimaal zes jaar les en orkestervaring. De muziek is uitdagend, zeer uiteenlopend in stijlen en sferen en het repertoire wisselt elke 2 of 3 maanden. Het orkest geeft zo’n 5 concerten per jaar en heeft een naam hoog te houden voor wat betreft bijzondere concerten op niveau. Van reizen naar Londen, Parijs, Marville (N-Fr.), Vlaanderen en Duitsland tot swingende buitenconcerten in het centrum van Alphen a/d Rijn. Van een popconcert in de grote zaal van theater Castellum tot een klassiek concert met violiste Emmy Storms naar een swingend concert met zangeres MAI in het Parktheater. Ook de kinderconcerten van Arti zijn een feestje. Met de Pyjama P´Arti zat het hele orkest én het publiek in nachtkleding, met De Arti Express leidde de hoofdconducteur het publiek met een vrolijke reis door Europa en tijdens Arti´s Ruimtereis nam het Mannetje op de Maan het hele publiek mee door het heelal.

Enthousiast geworden en wil je eens kijken of Arti wat voor je is? Mail naar info@arti-alphen.nl, dan maken we een afspraak. Meer informatie over Groot Arti kun je hier vinden.