Harmonie Arti heeft van Stichting Rijnkade 1630, Fonds Alphen en Omstreken en het Prins Bernard Cultuurfonds Zuid-Holland subsidies ontvangen. Met de subsidies is het mogelijk geweest het instrumentarium van Arti uit te breiden door aankoop van een althobo, een xylofoon, een vibrafoon, een klokkenspel en een tamboerijn.  

Harmonie Arti is heel blij met de toegezegde subsidies en wil de drie subsidiegevers daarom hartelijk bedanken. Een van de speerpunten van Harmonie Arti is het verhogen van het muzikale niveau en het onder de aandacht brengen van harmoniemuziek in Alphen en omstreken. Door de aankoop van een althobo, een xylofoon, een vibrafoon kunnen we nu bepaalde stukken ten gehore brengen, iets wat in het verleden vaak niet mogelijk was. 

Stichting Rijnkade 1630

Stichting Rijnkade 1630
Stichting Rijnkade 1630 ondersteunt ieder jaar verschillende projecten met een sociaal, educatief of cultureel doel ten behoeve sport, recreatie, natuur en  milieu in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Stichting Rijnkade heeft het project ondersteund met een bijdrage van 2000 euro.

Prins Bernard Cultuurfonds Zuid-Holland
Het Prins Bernard Cultuurfonds ondersteunt projecten aan vele projecten op het gebied van beeldende kunst, monumentenzorg, geschiedenis & letteren, muziek, theater, dans & film, natuur, wetenschap en buurtcultuur. Het Cultuurfonds heeft het project ondersteund met een bijdrage van 2000 euro.

Fonds Alphen en Omstreken
Fonds Alphen en Omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. In 2020 ondersteunde het fonds met ruim € 260.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten en/of uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport. Harmonie Arti heeft 2000 euro gekregen van Fonds Alphen en Omstreken.

Op zaterdag 23 april 2022 zal het nieuwe instrumentarium te bewonderen zijn. Het beginnersensemble Toetie!, het opleidingsorkest Jong Arti en de concertharmonie Groot Arti zijn deze avond te horen. Meer informatie volgt binnenkort.