Harmonie Arti geeft op dinsdag 20 september, oftewel Prinsjesdag, een gevarieerd concert in het theater van Parkvilla. Uit ‘het koffertje van’ de minister van Financiën wordt elk jaar het financiële vooruitzicht van Nederland opgediept. Arti vist liever een avond vol afwisselende muziek uit haar koffer en neemt het publiek mee naar vele verschillende culturen, verspreid over de hele wereld. Dankzij de samenwerking met Parkvilla kunnen mensen die afhankelijk zijn van een mantelzorger of begeleider met korting samen naar het concert.

De muziek die uit het koffertje van de concertharmonie Groot Arti en dirigent Jan Gerrit Adema wordt gehaald, neemt het publiek mee door landen en stijlen. Van Amerika naar Ierland, en van klezmer naar jazz. Het concert is zonder pauze, zodat er na afloop nog volop tijd is een drankje te doen in de foyer van Parkvilla.

Het concert begint om 20.00 uur tot ongeveer 21.15 uur en vindt plaats in het theater van Parkvilla, aan de Cornelis Geellaan in Alphen a/d Rijn. Kaarten kosten €7,50 en zijn te reserveren via secretaris@arti-alphen.nl. Wie gebruik wil maken van de actie voor begeleider of mantelzorger, kan ook een e-mail sturen naar secretaris@arti-alphen.nl en ontvangt dan de kortingscode.