Wieger is blij, hij mag een instrument. Maar hij kan niet kiezen… Dat komt uiteindelijk goed, en dan kan Wieger op vakantie naar Spanje. Ook daar beleeft hij de nodige avonturen……. Op zaterdag 3 februari geeft Harmonie Arti Alphen haar jaarlijkse concert speciaal voor families met jonge kinderen!

Arti’s Startorkest, beginnersensemble Toetie!, opleidingsorkest Jong Arti en concertharmonie Groot Arti spelen allemaal mee in twee avonturen die het vrolijke jongetje Wieger beleeft. De muzikanten spelen, zingen en acteren zelf tijdens het concert en traditiegetrouw zijn er de nodige verkleedpartijen. Ook de kinderen mogen verkleed komen.

Arti geeft elk jaar een concert speciaal voor kinderen tot een jaar of 7. Doel is om te laten zien dat een concert niet saai hoeft te zijn waarbij je stil moet zijn en zitten. De familieconcerten van Arti zijn altijd een feestje waar van alles gebeurt.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Het concert is in het Scala College aan de Kees Mustersstraat, locatie Nieuwe Sloot, in Alphen aan den Rijn. Het concert is van 19.15 tot 20.15 uur.

Toetie!

Toetie! tijdens het Kinderconcert Arti gaat naar de Efteling!

Foto’s van het concert zijn hier te zien.