Een harmonieorkest met zo’n 50 musici. Een imposant koor. Een groep dansers. Filmers die details op grote schermen projecteren. En een stuk of tien acteurs. Dat alles komt in mei 2012 samen op een bijzondere locatie in Alphen. Het Muziektheaterspektakel Steengoed! Opgeven voor het projectkoor en de audities voor acteurs kan vanaf nu.

Niet eerder hebben in Alphen verschillende culturele (vrijwilligers)instellingen met elkaar zo’n groot project van de grond gekregen. Speciaal voor dit project richt Arti een gemengd koor op. Zangers en zangeressen (complete koren zijn eveneens welkom) kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit bijna on-Alphense avontuur. Rob van Surksum is de dirigent van het koor. Direct na de kerstvakantie, op vrijdag 13 januari 2012, begint het koor met het instuderen van de nummers. De zangrepetities zijn op vrijdagavond. Meezingen in Steengoed!? mail dan naar arti_alphen@hotmail.com!
Wie als acteur aan Steengoed! wil meedoen, kan zich inschrijven via de site van Productiehuis Alphen (www.stichtingpa.nl). Ook zijn vrijwilligers op het gebied van decorbouw, kostuums, grime en organisatie altijd van harte welkom.