Het bestuur heeft (met pijn in ons hart) helaas moeten besluiten om het optreden van Jong en Groot Arti aanstaande zaterdag af te gelasten. Gezien de nieuwe maatregelen, ontwikkelingen van de afgelopen dagen en de toegenomen risico’s voor de volksgezondheid willen wij zeker nu geen risico lopen en de grenzen opzoeken.Wij vinden dit natuurlijk erg jammer, de afgelopen weken hebben we hard gerepeteerd en we keken er juist naar uit om na lange tijd eindelijk weer te mogen optreden. Maar wij blijven positief! Inmiddels staat er op onze lessenaar weer nieuw repertoire voor ons volgende optreden. We houden jullie op de hoogte!

Harmonie Arti treedt weer op! Op zaterdag 26 september geeft het opleidingsorkest Jong Arti en de concertharmonie Groot Arti een optreden op het plein in Winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. Het eerste concert van het nieuwe seizoen!

Vanaf 13.30u speelt Jong Arti o.a. Samba de Janeiro en Masters take Hollywood. Rond 14.30u laat Groot Arti van zich horen met muziek van o.a. Glenn Miller, Count Basie, Sammy Davis jr. en George Gershwin! Wij kijken er naar uit! Komen jullie gezellig luisteren?