Harmonie Arti Alphen gooit de deuren open voor iedereen met liefde voor muziek maken. Op 8 november is er een Open Repetitie bij alle orkesten: de opleidingsorkesten Toetie! en Jong Arti, en concertharmonie Groot Arti.

Open repetitie 8 november

Harmonie Arti biedt voor alle leeftijden en niveaus ensembles om in samen te spelen. Les krijgen gebeurt op muziekscholen en bij privé docenten, maar het geleerde in praktijk brengen is het allerleukst in een echt orkest. Dirigenten Madeleine Boertje en Jan Gerrit Adema dagen de muzikanten het beste uit zichzelf te halen en de medemuzikanten zorgen voor de gezelligheid.

Tussen 17.50 tot 18.35 uur repeteert Toetie!. Je kunt hier terecht na ongeveer een half jaar les. Na circa drie jaar les maak je de overstap naar opleidingsorkest Jong Arti. Dat orkest repeteert van 18.45 tot 19.45 uur en studeert lastiger muziek in voor concerten en festivals. Van 20.00 tot 22.10 uur repeteert de concertharmonie Groot Arti onder leiding van Jan Gerrit Adema. Hierin spelen gevorderde muzikanten met minimaal zes jaar les en orkestervaring. De muziek is uitdagend, uiteenlopend in stijlen en sferen en het repertoire wisselt elke twee of drie maanden.

Vacatures

Groot Arti kent een aantal vacatures in de concertharmonie. Bij de meeste instrumenten is plek om aan te schuiven en met name bij het láge hout en koper is versterking van harte welkom. Bij Jong Arti en Toetie! is ook iedereen van harte welkom.

Aanmelden om mee te spelen tijdens de Open Repetitie kan via info@arti-alphen.nl. Arti repeteert in het Yuverta College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn.