Met ingang van september 2018 legt Arti de opleidingsorkesten Toetie! en Jong Arti en alles wat daarmee samenhangt in handen van Madeleine Boertje. Zij heeft ruime ervaring in het opbouwen van opleidingen en vormen van opleidingsorkesten bij verenigingen. Madeleine studeerde aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam, hoofdvak dwarsfluit en Docent Muziek. Na het conservatorium studeerde zij hafa-directie aan Bourdon Hogeschool, bij aanvankelijk Gerrit Fokkema en vervolgens Gerhart Drijvers, waar zij in 2014 afstudeerde.
Als fluitiste in verschillende orkesten en tijdens haar directiestudie en -werkzaamheden deed zij ruime ervaring op met een breed repertoire en orkesten van uiteenlopende niveaus. Vanaf september 2018 verzorgt Madeleine Boertje het gehele opleidingstraject van Arti.

Als dirigent deelt Madeleine graag haar ambitie met haar orkesten. Echt muziek maken staat bij haar voorop. Daarom werkt zij graag aan klank, balans, zuiverheid, frasering en muzikale beleving, met als uiteindelijke doel het publiek te raken en een prachtige avond te bezorgen. Arti kijkt ernaar uit met Madeleine samen te werken aan een groeiende en bloeiende toekomst van de opleidingsorkesten.