Onze St’Arti helden op trombone! (Toekomstconcert Superhelden 2019)

Harmonie Arti start met een serie workshops op blaasinstrumenten, om kinderen die nog nooit les hebben gehad toch al in een orkest samen te laten spelen. Kan dat? Jazeker! De cursus St’Arti is speciaal voor kinderen, in de leeftijd van groep 4 tot en met groep 8, die geen instrument bespelen maar wel een blaas- of slaginstrument zouden willen bespelen of het willen uitproberen. Op dinsdag 24 januari 2023 start een nieuwe cursus. Interesse? Mail naar info@arti-alphen.nl

De cursus is op tien dinsdagavonden, van 18.00 tot 18.45 uur in Yuverta (voorheen Wellant College) aan de Kalkovenweg in Alphen a/d Rijn. Tijdens deze repetities spelen de beginnende muzikanten samen met andere kinderen in het startorkest en leert men spelenderwijs het notenschrift. Het instrument krijgt de cursist mee naar huis om thuis op te oefenen. Tijdens het Toekomstconcert geeft het startorkest een concert, waar men samen speelt met de twee andere opleidingsorkesten van Arti: Toetie! en Jong Arti!

Is het bespelen van een instrument goed bevallen, dan kan men les volgen bij een professionele muziekdocent. Arti regelt een muziekdocent die een aantal lessen geeft tot de zomervakantie tegen een gereduceerd tarief.

De cursus wordt gegeven in groepjes van maximaal vijftien kinderen. Kosten zijn 45 euro, vooraf te voldoen. De deelnemer volgt hiervoor wekelijks les, ontvangt een blaas- of slaginstrument naar keuze, het lesmateriaal en speelt mee tijdens één van Arti´s concerten. De huur van het instrument is bij de prijs inbegrepen. Wel wordt er een eenmalige borg gevraagd. De borg wordt teruggestort als het instrument weer in goede staat is geretourneerd aan Arti.

Uit deze instrumenten kan er gekozen worden:

  • Dwarsfluit;
  • Hobo;
  • Klarinet;
  • Saxofoon;
  • Trombone;
  • Trompet
  • Slagwerk

Interesse? Stuur een mailtje naar info@arti-alphen.nl, dan nemen wij contact met je op!