Swingband P'ArtiDe Swingband P’Arti bestaat uit tien enthousiaste muzikanten, die het leuk vinden om met elkaar muziek te maken. Het ensemble speelt muziek in allerlei stijlen, zowel pop, swing als latin. U kunt genieten van klassiekers van de Blues Brothers, Benny Goodman, Glenn Miller, ABBA, The Beatles en ook van popmuziek zoals Bruno Mars en Lucky Chops.  Stil blijven zitten lukt in ieder geval niet! De Swingband P’Arti is al menigmaal in de omgeving te horen geweest, zoals bij het Korenfestival en bij de Gondelvaart in Alphen aan den Rijn!

Naast dit reguliere repertoire heeft de Swingband P’Arti zich ook verdiept in kerstmuziek. Maar dan wel de kerstmuziek in een Swingband-jasje.  Sleigh Ride en Jingle Bells in swing, een latin versie van Have You’re Self a Merry Christmas, en natuurlijk kan de klassieker All I Want for Christmas niet ontbreken!

Bent u op zoek naar livemuziek tijdens uw particuliere- of bedrijfsfeest of ander evenement? Dan bent u bij het goede adres!  Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op via swingband@arti-alphen.nl!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Swingband? Like de Facebookpagina Swingband P’Arti!