Vrienden van Arti

Steun ons en word vriend van Arti! De vrienden zijn er voor iedereen die muziek houdt, Arti een warm hart toedraagt en onze vereniging wil ondersteunen. Met uw hulp kan Arti bijzondere concerten blijven geven en u laten genieten van de mooiste muziek!

Vanaf een jaarlijkse bijdrage van €25 (of meer) helpt u ons enorm. Als Vriend van Arti ontvangt u regelmatig onze vriendennieuwsbrief ‘De P’Artituur’, waardoor u op de blijft van Arti’s activiteiten. Ook krijgt u elk jaar een vrijkaart voor een Arti concert naar keuze. En we nodigen u uit voor diverse ledenactiviteiten, zoals de B’ArtiCue.

Vul dit formulier in en word Vriend van Arti.

Uw support maakt het verschil!

Sponsoren

Spreekt Arti met alle enthousiaste muzikanten en muzikale activiteiten u aan? En wilt u de vereniging financieel steunen? Arti doet daar graag iets voor terug!

U kunt bij Arti adverteren in de ledennieuwsbrief P’Artituur, de mooi verzorgde programmaboekjes van Arti’s concerten en op deze website. Dat kan al vanaf € 100,- per jaar.

Ook kunnen wij een speciale muzikale bijdrage verzorgen in of voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld met een optreden bij belangrijke gelegenheden of om een evenement muzikaal op te luisteren.

Meer informatie over de sponsormogelijkheden? Mail naar info@arti-alphen.nl

Wij bedanken Fonds Alphen

Harmonie Arti heeft een subsidie van 1500 euro gekregen van het Fonds Alphen en Omstreken voor een project dat gericht is op jeugd. Het doel van het project is om jonge kinderen de mogelijkheid te bieden haar of zijn muzikale talenten te laten ontdekken. Arti is heel blij met de financiële steun van Fonds Alphen en Omstreken, die vooral gebruikt wordt om extra instrumenten aan te schaffen voor beginnende jonge muzikanten voor de aankomende cursus St’Arti, zoals speciale fluitmondstukken, kunststof trombones en slagwerk.

Anjercollecte

De Anjercollecte is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernard Cultuurfonds. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten.  De helft van het opgehaalde geld is voor de eigen clubkas, de overige helft gaat naar cultuur en natuur in de regio. Arti collecteert in de maand mei in heel Alphen. Doet u een duit in de collectebus? Hartelijk dank!