Acties

Harmonie Arti doet aan verschillende inzamelingsacties mee die geld opbrengen voor de vereniging.

logo_GCAGrote Club Actie

Arti verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas! De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Als je een lot gekocht hebt, maak je direct kans op fantastische prijzen en profiteert u van mooie kortingen. Loten kunnen gekocht worden in de periode september – november bij Arti leden of via internet.

Logo-AnjeractieAnjercollecte

De Anjercollecte is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernard Cultuurfonds. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten.  De helft van het opgehaalde geld is voor de eigen clubkas, de overige helft gaat naar cultuur en natuur in de regio. Er wordt in mei gecollecteerd door Artianen.

 

Rabobank Sponsorfietstocht

De Rabobank Sponsorfietstocht is bedoeld om geld bij elkaar te fietsen uit de regio van Rabobank Groene Hart Noord. Iedereen, wel of geen Artiaan, kan voor onze vereniging een bepaalde afstand afleggen, waar Arti een vast bedrag van krijgt als de route helemaal wordt uitgereden.  Elke deelnemer aan de fietstocht kan een eigen afstand kiezen zoals ca. 20, 40, 60 en 100 kilometer. De Rabobank Sponsorfietstocht vindt meestal plaats in juni.

 

Repetitielocatie

Yuverta (voorheen Wellant College)
Kalkovenweg 62
Alphen aan den Rijn

Repetitieavond

Elke dinsdagavond:
17:50u - 18:35u Toetie!
18:45u - 19:45u Jong Arti
20:00u - 22:10u Groot Arti

Volg Arti

Ledenmenu