Spreekt Arti met alle enthousiaste muzikanten en muzikale activiteiten u aan en zou u de vereniging financieel willen steunen? Arti doet daar graag iets voor terug!

U kunt bij Arti adverteren in de ledennieuwsbrief P’Artituur, de mooi verzorgde programmaboekjes van Arti’s concerten en op deze website. Dat kan al vanaf € 100,- per jaar. Ook is er de mogelijkheid van een speciale muzikale bijdrage in of voor uw bedrijf door belangrijke gelegenheden op te luisteren of een optreden speciaal voor uw relaties te geven. Meer informatie kan worden opgevraagd via info@arti-alphen.nl


Harmonie Arti heeft een subsidie van 1500 euro gekregen van het Fonds Alphen en Omstreken voor een project dat gericht is op jeugd. Het doel van het project is om jonge kinderen de mogelijkheid te bieden haar of zijn muzikale talenten te laten ontdekken. Arti is heel blij met de financiële steun van Fonds Alphen en Omstreken, die vooral gebruikt wordt om extra instrumenten aan te schaffen voor beginnende jonge muzikanten voor de aankomende cursus St’Arti, zoals speciale fluitmondstukken, kunststof trombones en slagwerk.