Op zaterdag 20 mei vindt de vijfde editie van het Korenfestival in Alphen aan den Rijn plaats. Dit jaar zijn verschillende onderdelen van Arti, Swingband P’Arti, Jong Arti en de Arti’esten, te vinden op diverse podia in het centrum van Alphen.

Swingband P'ArtiSwingband P’Arti
De Swingband P’Arti is een initiatief van de jongste garde van Groot Arti. Dit ensemble speelt muziek in alle stijlen, zowel pop, swing, als latin. Zij spelen twee keer tijdens het Korenfestival:

  1. om 12.50u op de hoek bij de Swaenswijkbrug;
  2. om 14.10u bij Sebastian (Castellumstraat).

Jong Arti
Jong Arti is het opleidingsorkest van de vereniging en is bedoeld voor mensen die tussen de ca 3 en 5 á 6 jaar les hebben op een blaas- of slagwerkinstrument. Jong Arti speelt uiteenlopende muziek, van pop tot klassiek. Jong Arti speelt om 14.50u op het Rijnplein.

Arti’esten
Dit ensemble is een mini-harmonieorkestje, die een breed repertoire kunnen spelen. Het Korenfestival wordt afgesloten met de slotmanifestatie op het Rijnplein. Hierbij komen alle deelnemende koren bij elkaar en laten zij van zich horen onder muzikale begeleiding van de Arti’esten. Voorafgaand aan de slotmanifestatie spelen de Arti’esten ook op het Rijnplein. De Arti’esten zijn te beluisteren vanaf 15.45 uur.

Bekijk hier de foto’s!

Wilt u meer informatie over de ensembles (klik hier) of neem contact op via dit formulier