Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen je graag: info@arti-alphen.nl

Hoe krijg ik de Valentijnsvideo geleverd?

De Valentijnsvideo wordt verzonden via WeTransfer naar het opgegeven mailadres, zodat je deze zelf kan verspreiden. Daarnaast wordt de video als privé-video geüpload op ons YouTube kanaal en ontvang je een verborgen link zodat de video ook gedeeld kan worden in Whatsapp of mail. De video kan namelijk groter zijn dan het aantal toegestaande mb’s dat via Whatsapp of de mail verstuurd kan worden. Alleen degenen die de verborgen link krijgen, zien de video. De video is dus niet openbaar.

De groet kan ook door ons verstuurd worden, dit kan aangegeven worden in het bestelformulier.

Tot wanneer kan ik een Valentijnsvideo bestellen?

Tot en met 10 februari kan een Valentijnsvideo besteld worden, zodat de Valentijnsvideo uiterlijk nog 13 februari verzonden kan worden. Hierdoor kun je de Valentijnsvideo op 14 februari verzenden naar je geliefde.  

Ik wil graag een anonieme Valentijnsvideo versturen, hoe gaat dat in zijn werk?

In het bestelformulier geef je aan of je een anonieme Valentijnsvideo wil versturen. Hierbij geef je ook de naam en het mailadres van degene door voor wie jouw Valentijnsvideo bedoeld is. Op Valentijnsdag sturen wij de video naar deze persoon, zonder jouw naam te noemen. Mochten wij een reactie ontvangen op de video, dan sturen wij deze naar je door. En bij ons is anoniem dus echt anoniem, wees gerust!

Wel geef je je eigen naam en mailadres door, maar deze gegevens worden alleen gebruikt voor als wij vragen hebben. Ook ontvang je de video zelf. Deze wordt (uiteraard) in een apart mailtje naar je gestuurd.

Wat is de levertijd van een Valentijnsvideo?

De Valentijnsvideo wordt vanaf 7 februari geleverd. De levertijd is maximaal één week.

Hoe kan ik betalen?

Als je een bestelling geplaatst hebt, krijg je een bevestigingsmail waarin gevraagd wordt om geld over te maken naar onze rekening. Pas als de betaling voldaan is, zal gestart worden met jouw digitale Valentijnsvideo.

Ik wil graag variant 2, met een eigen opgenomen video. Hoelang mag deze video duren?

De lengte van de eigen opgenomen video maakt niet uit.

In welk formaat eigen opgenomen video aanleveren?

Voor de persoonlijke video’s zijn alle video’s geschikt die gemaakt zijn met een mobiel. Mocht de video gemaakt zijn met een andere camera, dan kan de video in MP4, AVI of MOV naar ons toegezonden worden. Mocht het met een andere camera gemaakt zijn, let dan op de formaten. Let wel op: film liggend (horizontaal) met je telefoon, dan is het eindresultaat mooier. 

Tips voor het opnemen van de video?

  • Film liggend (horizontaal) met je telefoon

Zorg ervoor dat jouw boodschap goed te verstaan is. Zet de radio, waterkoker of andere achtergrondgeluiden uit, want ruis pakt de microfoon helaas vaak op 😉