Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We helpen je graag: info@arti-alphen.nl

Hoe krijg ik de kerstgroet geleverd?
De kerstgroet wordt verzonden via WeTransfer naar het opgegeven mailadres, zodat je deze zelf kan verspreiden. Daarnaast wordt de video als privé-video geüpload op ons YouTube kanaal en ontvang je een verborgen link zodat de video ook gedeeld kan worden in Whatsapp of mail. De video kan namelijk groter zijn dan het aantal toegestaande mb’s dat via Whatsapp of de mail verstuurd kan worden. Alleen degenen die de verborgen link krijgen, zien de video. De video is dus niet openbaar.

Tot wanneer kan ik een kerstgroet bestellen?
Tot en met 20 december (verlengd tot 23 december!) kan een kerstgroet besteld worden, zodat de kerstgroet uiterlijk 24 december nog verzonden kan worden.

Wat is de levertijd van een kerstgroet?
De kerstgroeten worden vanaf halverwege december geleverd. De levertijd is maximaal één week.

Hoe kan ik betalen?
Als je een bestelling geplaatst hebt, krijg je een bevestigingsmail waarin gevraagd wordt om geld over te maken naar onze rekening. Pas als de betaling voldaan is, zal gestart worden met jouw digitale kerstgroet.

Ik wil graag variant 2, met een eigen opgenomen video. Hoelang mag deze video duren?
De lengte van de eigen opgenomen video maakt niet uit.

In welk formaat eigen opgenomen video aanleveren?
Voor de persoonlijke video’s zijn alle video’s geschikt die gemaakt zijn met een mobiel. Mocht de video gemaakt zijn met een andere camera, dan kan de video in MP4, AVI of MOV naar ons toegezonden worden. Mocht het met een andere camera gemaakt zijn, let dan op de formaten. Let wel op: film liggend (horizontaal) met je telefoon, dan is het eindresultaat mooier. 

Mocht jouw video groter zijn dan 32 MB, verstuur jouw video dan via www.wetransfer.com naar kerstgroeten@arti-alphen.nl.

Tips voor het opnemen van de video?
– Film liggend (horizontaal) met je telefoon
– Zorg ervoor dat jouw boodschap goed te verstaan is. Zet de radio, waterkoker of andere achtergrondgeluiden uit, want ruis pakt de microfoon helaas vaak op 😉