Harmonie Arti bestaat in 2018 110 jaar, precies 10 jaar langer dan Alphen a/d Rijn, en dit laten wij niet ongemerkt aan ons voorbij gaan! De oudste muziekvereniging van Alphen is springlevend en gaat om de twee of drie jaar op concertreis naar het buitenland. Dit jaar staan Trier en Luxemburg-Stad in de agenda, en de jeugd gaat naar Walibi. De leden betalen zelf flink mee, maar extra geld is van harte welkom om er iets bijzonders van te maken.

Op zaterdag 7 april organiseren wij een vrolijke veiling om geld te verdienen voor deze activiteiten. Een avond vol verrassende kavels, spannende biedingen, een rondje komische bingo, veel gezelligheid en natuurlijk een muzikaal intermezzo.

Voor de veiling zijn bijzondere kavels ingebracht, met voldoende kansen voor de grotere en kleinere beurs. Van een op bestelling gekookte pan tomatensoep tot een op maat gemaakte karikatuur, een uur waterskiën, pannenkoekenbakkers bij je thuis of een rondrit met een oldtimer. Maar ook een mega-boodschappenmand en een weekend in een vakantiehuis.

Iedereen is welkom bij Arti’s Veiling. Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd.

Arti’s Veiling wordt gehouden in Arti´s repetitielocatie, het Wellant College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen aan den Rijn. Om 19.00 uur gaan de deuren open, en de avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. Wie vooraf meer over de kavels wil lezen, kan een e-mail sturen naar info@arti-alphen.nl, houd onze Facebookpagina Harmonie Arti Alphen in de gaten! Of klik op deze link voor een filmpje van de catalogus.