yes-were-openDinsdag 9 april biedt Harmonie Arti een kijkje in de keuken van het harmonieorkest.

Van 18.45 tot 19.45 uur zijn beginnende muzikanten maar ook mensen die geen chocola kunnen maken van het notenschrift van harte welkom bij het opleidingsorkest Jong Arti onder leiding van Ingrid Slangen. Neem gerust je instrument mee om je partijtje mee te spelen, of neem een kop koffie en maak vanaf de zijlijn mee hoe nieuwe stukken worden ingestudeerd, oud repertoire wordt opgefrist en hoe muzikanten steeds een stapje verder komen op weg naar een mooi eindresultaat.

Van 20.00 tot 22.10 uur kunnen gevorderde muzikanten meespelen en/of luisteren met Groot Arti onder leiding van Dick Verhoef. Of nieuwsgierige aagjes zien en horen hoe met bloed, zweet en geen snaren maar blaasinstrumenten prachtige muziek wordt ingestudeerd. Dat dat niet zonder slag of stoot gaat maar met heel veel studie en doorzettingsvermogen, is interessant om eens van nabij mee te maken.

Beide orkesten werken toe naar het Voorjaarsconcert op 20 april, in Het Kruispunt aan de Van Nesstraat.

Belangstelling voor de Open Repetitie? Kom gewoon langs of mail naar arti_alphen@hotmail.com! Arti repeteert in het Wellant College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn.