Ze zijn er weer: De kerstgroeten van Arti!

Na het succes van vorig jaar keren ook dit jaar de unieke kerstgroeten van Harmonie Arti weer terug! Vorig jaar is er zelfs een nieuwsitem bij Hart van Nederland over gemaakt en ook op Radio 1 is er aandacht aan besteed!

Heeft u een dierbare die u wilt verrassen? Dan is Arti’s Muzikale Kerstgroet een idee! Voor vijftien euro gaat er een ensemble in stijl op pad om een vrolijke kerstmedley en een kaartje te brengen aan dierbaren die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken of die alles al hebben behalve een kerstserenade. Succes gegarandeerd!

Kerstgroeten kunnen worden gebracht van zaterdag 21 december tot en met kerstavond 24 december tussen 18.00 en 20.00 uur, en in het weekend zijn er meer mogelijkheden.  De groeten kunnen worden gebracht in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn. Bestellen van groeten kan door een e-mail te sturen naar info@arti-alphen.nl. Vermeld daar bij de naam van de ontvanger, één of twee tijdstippen met het adres waar de kerstgroet gebracht kan worden en welke naam genoteerd mag worden op de kaart.

2 Reacties
 1. Mijn echtgenoot heeft uitgezaaide kanker en lijdt veel pijn. Het gaat de laatste tijd slecht met hem.
  Omdat hij het afgelopen jaar enorm van jullie kerstgroet heeft genoten en ik er rekening mee houdt dat dit mogelijk zijn laatste kerstfeest zou kunnen zijn, zou ik jullie opnieuw willen vragen om bij ons langs te komen.

  • Beste Ciska,

   Wat een naar bericht dat het met uw man slecht gaat.
   Ik zal uw aanvraag doorsturen naar onze coördinator en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Met vriendelijke groet,
   Harmonie Arti Alphen

Geef een reactie


Anti-Spam, maak de onderstaande rekensom kloppend (verplicht)

Repetitielocatie

Wellantcollege
Kalkovenweg 62
Alphen aan den Rijn

Repetitieavond

Elke dinsdagavond:
17:50u - 18:35u Toetie!
18:45u - 19:45u Jong Arti
20:00u - 22:10u Groot Arti

Volg Arti

Ledenmenu