Arti’s Zomerconcert

Harmonie Arti sluit het seizoen traditiegetrouw af met een concert op een leuke plek ergens in Alphen aan den Rijn en doet dat op vrijdag 12 juli vanaf 19.30 uur op de steiger voor het Nutsgebouw, waar nu de restaurants MaggieBlue, Woodstone en De Beren zijn gevestigd.

Om 19.30 uur opent opleidingsorkest Jong Arti het buitenconcert met bekende musical muziek zoals The Lion King. Ook kan natuurlijk het winnende songfestivalnummer Arcade niet ontbreken en een medley van ABBA wordt ten gehore gebracht. Concertharmonie Groot Arti brengt een gevarieerd programma ten gehore, waarin onder andere Charles Chaplin, Benny Goodman, Batman maar ook Michael Bublé de swingende revue passeren.

Als altijd bestellen we mooi zomerweer, zodat de vele terrasjes op het plein een prima plek vormen om van onze swingende muziek te genieten! Mocht het onverhoopt toch regenen, dan gaan de concerten helaas niet door.

1 Reactie
  1. Het was een super leuke avond, ik heb heerlijk genoten van een drankje, een hapje al luisterend naar leuke afwisselende muziek.
    Tip voor de volgende keer: betrek Maggie Blue, de Beren, Woods, Barista en Bagel and Beans voor het maken van reclame.
    Misschien willen ze zelfs een eenmalig voordeelmenu buiten serveren, waarvoor gereserveerd moet worden?

Repetitielocatie

Yuverta (voorheen Wellant College)
Kalkovenweg 62
Alphen aan den Rijn

Repetitieavond

Elke dinsdagavond:
17:50u - 18:35u Toetie!
18:45u - 19:45u Jong Arti
20:00u - 22:10u Groot Arti

Volg Arti

Ledenmenu